Ken je het merk Seidensticker nog niet? Dan wordt het tijd om kennis te gaan maken met deze prachtige overhemden. De Duitse fabrikant van deze overhemden zorgt steeds op nieuw voor perfect passende shirts met een unieke afwerking en een hoge kwaliteit. Niet voor niets is Seidensticker inmiddels één van de populairste merken in Europa.

Perfect passende overhemden voor elke man

Omdat Seidensticker overhemden bestaan in verschillende pasvormen is er voor iedere lichaamsbouw en gelegenheid een overhemd te vinden. Seidensticker maakt regulair hemden, maar ook slim en super slim fit hemden. Soms zelfs met een beetje stretch erin verwerkt. Wat nog een prachtige bijkomstigheid is van de Seidensticker overhemden, ze hoeven niet gestreken te worden, ze zijn strijkvrij! Naast de verschillende pasvormen bestaat het merk Seidensticker uit vier collecties:

De Splendesto overhemden hebben een regulair fit pasvorm. Deze collectie is verkrijgbaar in extra grote maten tot boordmaat 54. De normale taillering en het uitstekende draagcomfort zorgen ervoor dat dit een prachtig overhemd is voor zeer veel verschillende gelegenheden.

De collectie Scharze Roze overhemden combineert moderniteit met traditie. De overhemden geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling en zijn herkenbaar aan de zwarte roos linksonder op het hemd.

De overhemden collectie Uno legt dezelfde accenten als de Splendesto overhemden. Het verschil is alleen dat deze overhemden licht getailleerd zijn. Ondanks dat het overhemd licht getailleerd is heeft deze nog steeds een regulair fit pasvorm. Deze overhemden zijn bijzonder veelzijdig.

En als laatste collectie heeft het Seidensticker merk de Uno superslim overhemden. De naam zegt het al, dit zijn extra getailleerde overhemden voor een bijzonder scherpe look.

Seidensticker overhemd kopen

Ben je op zoek naar zo’n prachtig Seidensticker overhemd dan vind je de uitgebreide collectie op Overhemden.com. Eenvoudig zoeken met het menu brengt je in enkele klikken bij het juiste overhemd. Ken je het merk nog niet dan is dit zeker een aanrader om eens te proberen!

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht